Werkwijze
Ga je trouwen en denk je erover mij daarvoor te boeken? Lees dan hieronder meer over het stappenplan dat ik volg bij bruidsfotografie. Wil je een ander soort reportage laten maken van bijvoorbeeld je kraamtijd of een feest, of wil je een zakelijke reportage? Neem dan contact met mij op voor meer informatie en prijzen.
Stap 1. Kennismaking

Na e-mailcontact ontmoeten we elkaar voor een gesprek waarin we vrijblijvend al jullie wensen en verwachtingen bespreken. Jullie kunnen ook voorbeeldalbums bekijken en al jullie vragen stellen. Ik bespreek mijn werkwijze met jullie en leg aan jullie uit hoe het eraan toe zal gaan op de grote dag

Na het gesprek beslissen jullie of jullie mij eigenlijk wel aardig vinden ;-) en of mijn manier van fotograferen bij jullie past, ontvangen jullie een verslagje van ons gesprek en stuur ik de aanbetalingsfactuur op. Zodra die betaald is, ga ik nergens meer heen: ik ben dan vast geboekt samen met mijn second shooter als jullie fotograaf!

Stap 2. Planning

Ik ontvang de definitieve planning van jullie trouwdag met belangrijke informatie en we houden contact via e-mail. Ongeveer twee weken voorafgaand aan de bruiloft ontvangen jullie de factuur voor het resterende bedrag.

Stap 3. De grote dag

Op dé dag werk ik samen met Angeline, mijn vaste second shooter om geen enkel mooi moment te missen. Elke vrolijke lach, ontroerende traan en grappige grimas wordt vastgelegd op de gevoelige plaat. Stel je voor hoe tof het is om in je fotoboek de ontroerde blik van je lief te zien wanneer hij of zij jou voor het eerst ziet, maar ook je eigen blik en die van de rest van je familie op precies hetzelfde moment. Doordat we samen fotograferen, zijn we flexibeler en kunnen we jullie dag op een nog betere manier vastleggen. ’s Ochtends in alle vroegte staat er bijvoorbeeld bij jullie allebei een fotograaf op de stoep. Zo brengen wij alle feestelijkheden compleet in beeld, al vanaf het begin van de dag!

Stap 4. Even wachten...

Zodra wij thuiskomen, laden we eerst alle foto's op de computer en back-uppen we de bestanden. Ik gooi nooit foto's weg. Dan ga ik aan de slag met jullie foto's door een strenge selectie te maken. Van de geselecteerde foto’s bewerk ik vervolgens de kleur, het contrast en de belichting. Ik houd van natuurlijke kleuren en een natuurlijke uitstraling en gebruik daarom geen filters of andere gekke dingen in de bewerking. Bij hoge uitzondering kan ik op verzoek objecten verwijderen van een foto, maar in principe wordt er niet geknipt en geplakt in de foto’s.

Binnen zes weken ontvangen jullie een pakketje met de foto’s in hoge resolutie op een USB-stick. Ondertussen zet ik ook het album digitaal klaar en stuur jullie hiervan een link, zodat jullie het album kunnen inzien. Willen jullie graag wijzigingen aanbrengen voordat het album gedrukt wordt? Dan kunnen jullie commentaar bij het album achterlaten. Als ik dit commentaar ontvangen heb, voer ik de gewenste wijzigingen door. Jullie krijgen vervolgens weer inzage in het gewijzigde album. Ik bestel het album pas als jullie helemaal tevreden zijn.

Als het album definitief besteld is, is het nog vier weken wachten geblazen...

Stap 5. Klaar!

... en dan is het album klaar! Jullie mogen het album bij mij komen ophalen zodat we samen kunnen nagenieten van jullie dag. Willen jullie het album liever per post ontvangen? Ook geen probleem! Als vrienden, familie of jullie zelf foto’s willen nabestellen voor op de schoorsteenmantel, kan ik daar uiteraard ook voor zorgen.

Investering

Misschien ben je verwoed op zoek naar mijn prijslijst. Ik zet mijn prijzen bewust niet op mijn site, omdat ik geloof in maatwerk en persoonlijk contact: stuur me een mailtje en vertel me over alle toffe ideeën voor jullie grote dag, dan vertel ik jullie graag vrijblijvend meer over hoe ik daaraan mijn bijdrage kan leveren en wat daarvan de kosten zijn.

Om jullie toch een klein beetje een beeld te geven van de mogelijkheden en kosten, kun je hier een pakketvoorbeeld bekijken.