Erik en Marrian - Special
Tijdens een van de blokken die ik kreeg op de fotovakschool werd ik uitgedaagd om m'n 'grote' camera eens thuis te laten en op een andere manier situaties vast te leggen. Zo gebruikte ik samen met m'n klasgenoten het kopieerapparaat, bestaande foto's, printers, kopieen, etc om eens wat buiten de normale kaders te gaan. Op die manier heb ik fotografie met mobiel ontdekt.
Vanwege de kwaliteit van mijn camera ook een leuk resultaat.

Het fotograferen van een bruiloft is een soort experiment.
Ik wilde het uitproberen om te kijken wat het me oplevert. Vooral omdat ik geloof dat de fotografie nog veel meer gaat veranderen en straks er geen 'spiegelreflex' camera's meer bestaan :)
Marrian en Erik, zelf amateur fotografen, vonden het een erg bijzonder experiment en wilde er graag aan mee werken. Super tof natuurlijk! En wat een schitterend weer hadden we op hun feestelijke dag.

Fotograferen met mobiel is duidelijk anders dan een professionele camera. Ik sta opeens naast de daggasten die ook allemaal een mobieltje vasthouden. In het gemeentehuis loop ik naar voren met m'n mobiel, en voel me een beetje ongemakkelijk. Ik had de neiging om aan iedereen uit te leggen waarom ik m'n 'echte' camera niet bij me hebt. Het voelde ook wel een beetje kaal ;). Maar moet je echt een grote professionele camera hebben om goede foto's te maken? Wat me wel op viel was dat ik veel makkelijk en flexibeler bewoog, ik kon makkelijk tussen dingen door fotograferen en bijzondere hoeken vinden waar mijn grote camera niet in zou passen.

Moet je echt een grote professionele camera hebben om goede foto's te maken? Ik ben benieuwd naar jou mening en daag je uit om je niet af te laten schrikken door de misschien wel slechte kwaliteit van je camera maar juist op pad te gaan. 'Show me the result!'

Al benieuwd naar het resultaat? Scroll snel naar beneden voor de foto's.