Geboorte Amber
In de vroege ochtend van 3 november kreeg ik een appje. Angeline dacht dat haar vliezen waren gebroken en dat de bevalling nu toch echt ging beginnen. Oh, wat was ik blij voor haar, eindelijk! Ze heeft toch nog best lang moeten wachten tot de geboorte begon. We hielden gedurende dag af en toe contact totdat Erwin, de lieve man van Angeline, mij vroeg om naar hen toe te komen. Alles stond natuurlijk al lang klaar en ik stapte snel de auto in. Onderweg genoot ik van een waanzinnig mooie zonsondergang en van de mist die zorgde voor een extra speciale sfeer. Ik had zoveel adrenaline door mijn lijf gieren, ik hoop dat het wat gaat wennen, anders is het niet te doen joh ;).
Bij Angeline en Erwin aangekomen zag ik dat Angeline al in haar soort van bubbel zat om de weeën op te vangen, wat ze al super goed deed. Ze maakte nog grapjes & zag het wel zitten. Twee uur later vond Angeline het echt te zwaar worden om thuis nog verder te willen. Door de mist, scheurend over landelijke weggetjes reden we naar het ziekenhuis. Daar is uiteindelijk, zonder enige ingreep of pijnstilling Amber geboren! Welkom, ontzettend mooi meisje! Je vader en moeder hebben zó naar jou uitgekeken!
En ook deze keer weer was het een ervaring om nooit meer te vergeten. Wat voel ik mij tot in m'n tenen geroerd dat ik bij zulke momenten aanwezig mag zijn. Dank je wel lieve Angeline & Erwin!